Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

24 Uurs Bureaustoelen

Een 24-uurs bureaustoel onderscheidt zich ten opzichte van eenvoudige bureaustoelen in een aantal opzichten:
Bekleding: Heeft een hogere slijtvastheid. De slijtvastheid drukt men uit in Martindale. Standaard kantoormeubilair heeft stoffering met een slijtvastheid van 20.000 Martindale. Een sterke stoffering heeft een slijtvastheid van circa 100.000 Martindale. Bij een 24-uurs stoel zal men aan een veel hogere slijtvastheid moeten denken. Circa 600.000 Martindale.

Reinigbaarheid: Uit hygiënische overwegingen dient een stof zeer slijtvast en goed reinigbaar te zijn. Leer zou hiervoor een goed alternatief kunnen zijn. Het nadeel van leer is de verminderde luchtdoorlatendheid van leer ten opzichte van stof. Vandaar dat voor 24 uurs stoelen meestal gekozen wordt voor stof in plaats van leer.

Stabiliteit: Omdat er in een 24 uurs stoel vaak een iets passievere houding aangenomen wordt, zal de bureaustoel uitgevoerd moeten worden met een vergroot onderstel. Dit om de stabiliteit te vergroten.

Hoofdsteun: Veelal wordt een 24 uurs stoel uitgevoerd met een hoofdsteun.

Robuust: Een 24 uurstoel ook wel meldkamerstoel genoemd, deze dient extra strek te worden uitgevoerd. Denk aan een stevige mechaniek, armleggers,en rugleuning.

Comfortabel: Een 24-uurs stoel dient bijzonder comfortabel te zitten, juist omdat er zoveel gebruik van wordt gemaakt.

Om tot een goede keuze te komen voor een 24 uurs stoel, kan in overleg een proefplaatsing de ideale oplossing zijn. Vraag onze medewerkers voor professionele ondersteuning.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over 24 Uurs Bureaustoelen.