Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Alumi en Alumi Alcove

Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi
Abstracta Alumi

Ontwerp: Nina Jobs   

Abstracta Alumi en Alumi Alcove

Abstracta Alumi, ontworpen door Nina Jobs, is ontworpen vanuit de populaire geluidsabsorberende wanden serie DoReMi. Alumi is een flexibele vrijstaande wand voor zowel kantoor als openbare ruimtes.

De Alumi heeft een wollen vulling. Het frame en de buitenzijde van de Alumi zijn van aluminium, waardoor het lichtgewicht, maar toch solide is. De Alumi kan vrijstaand worden toegepast of onderling verbonden. Vaak zijn beide zijden bedekt met gecomprimeerd geluidsdempend polyester vilt. Hiervoor kunnen ook andere materialen gebruikt worden, zoals: glas, hout of notitieborden. Het vilt is leverbaar in een stip, golf en blokpatroon in het wit, beige lichtblauw,

Abstracta Alumi kleuren

Het vilt is in drie patronen: stip, golf of blokpatroon en leverbaar in de volgende kleuren: wit, beige, lichtblauw, lichtgrijs of donkergrijs.

Alumi afmeting

Breedte maten: 1400 / 1500 / 1800 / 2000 mm
Hoogte maten: 450 en 1500 mm

Uitbreiding Alumi-schermen met de Alumi Alcove

Abstracta heeft samen met ontwerper Nina Jobs een inspirerend product aan de succesvolle Alumi schermserie toegevoegd. Een flexibel systeem dat tal van mogelijkheden biedt voor het creëren van ruimte in een ruimte; de Alumi Alcove.
Een aluminium hoekverbinding is ontwikkeld om de nissen samen te voegen tot een werkkamer of vergaderruimte. De Abastracta Alumi Alcove is te zien op afbeeldingen 8, 9, 10 en 11.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Alumi.