Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Stitch akoestische schermen

Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch
Abstracta Stitch

Ontwerp: Stefan Borselius  Collectie: 2014 

Abstracta Stitch akoestische schermen

Geïnspireerd door banken, kussens, tapijten en gewatteerde jassen, heeft ontwerper Stefan Borselius samen met Abstracta de Stitch ontwikkeld. Een combinatie van dikke stof bekleed met patronen in gestikte naden en gelakte as poten brengen een gevoel van expressieve zachtheid. De combinatie van verschillende materialen in het scherm voegt verdere akoestische waarden.

Stitch werd ontwikkeld met de openbare ruimte in het achterhoofd om daar een aangename omgevingen te creëren, met een zachte ontwerp om partities aan te maken in de werkruimte. De Abstracta Stitch werd in 2013 geïntroduceerd als een prototype en is inmiddels uitgegroeid tot een afgewerkt product dat op de Stockholm Furniture Fair van 2014 werd geïntroduceerd.

Zachte en vriendelijke sfeer

”Saaie en stijve werkomgevingen kan je gemakkelijk omzetten met behulp van een scherm zoals de Stitch van Abstracta. Het geeft direct de ruimte een zachtere, meer vriendelijke sfeer. Door de dikte en de structuur veranderen ook de audio-eigenschappen van de ruimte als een akoestische deken”, aldus ontwerper Stefan Borselius.

Afmeting Abstracta Stitch akoestische schermen

Het scherm is leverbaar in de volgende maatvoering: 1000 x 1500 x 80 cm.

Over Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten.
De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen.
Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Stitch.