Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Wall in One concentratiewerkplek

Abstracta Wall In One
Abstracta Wall In One
Abstracta Wall In One
Abstracta Wall In One

Ontwerp: Christian Norgaard & Martin Kechayas  Collectie: 2015 

Abstracta Wall in One concentratiewerkplek

Abstracta Wall in One is een compacte concentratiewerkplek voor aan de muur. Ideaal te plaatsen in ruimtes zoals hotellobby's, ziekenhuizen, bibliotheken, conferentiecentra, waar jij of je klanten tijdelijk kunnen werken. Ook voor scholen, universiteiten of zelfs in huis is de Wall in One geschikt.

Je kunt zelf bepalen op welke hoogte je de Wall in One hangt. Zo kun je er staand achter werken, zittend op een barkruk of op een bureaustoel.

Materialen en formaat

De werkplek is gemaakt van gelakt of fineer gevormd hout, zodat dit makkelijk schoon te maken is. De achterkant is gemaakt van gerecycled MDF.

Om geluid op te vangen is er gebruik gemaakt van vilt dat op de achterwand is bevestigd.

Achter het geluiddempende vilt is een metalen plaat geplaatst, zodat het kan dienen als een notitiebord met magneten.

De Wall in One is ruim 120 cm hoog, 101 cm breed en steekt 55 cm uit de muur. Dit maakt de Wall in One concentratiewerkplek ideaal om op locaties te plaatsen waarin de ruimte beperkt is.

Op de bovenste plank kun je handig wat boeken plaatsen of andere spullen opbergen.

Ontwerpers

De Wall in One is ontworpen door het duo Christian Norgaard & Martin Kechayas uit Denemarken en staan bekend om hun probleemoplossende ontwerpen. Dit is ook terug te vinden in het ontwerp van de Wall in One, waarbij het een oplossing is voor kleinere, tijdelijke werkruimtes.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Wall In One.