Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Window akoestische tijdschriftenhouder

Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window
Abstracta Window

Ontwerp: Jonas Forsman   

Abstracta Window akoestisch tijdschriftenscherm

De Window van Abstracta is een tijdschriftenscherm dat werkt als een geluiddemper of een geluiddemper die werkt als een tijdschriftenscherm.
Gegoten vilt is het basismateriaal van de Window. Het materiaal is recyclebaar, geluidsabsorberend, lichtgewicht en duurzaam. Het scherm bestaat uit wit of zwart gelakt MDF en is voorzien van verstelbare poten.

De noodzaak van geluidsabsorptie in de openbare ruimte wordt steeds meer en meer belangrijk. Ontwerper Jonas Forsman heeft met dit functionele meubelstuk de oplossing gevonden.
Abstacta Window is geschikt voor gebruik in bibliotheken, scholen, hotels en kantoren. Het modulaire ontwerp maakt de Window makkelijk om meerdere Windows naast elkaar te zetten, zodat er een grote akoestische wand wordt gevormd. Window werkt ook als scheidingswand voor visuele en akoestische afscherming. Een geluidsabsorberende wand vol tijdschriften biedt ontspanning voor zowel het oog en het oor.

Afmeting en kleuren Abstracta Window akoestisch tijdschriftenscherm

Het tijdschriftenscherm is leverbaar in de volgende maatvoering:
Breedte: 554 mm
Hoogte: 1706 mm
Diepte: 260 mm
De Abstracta Window is leverbaar in de volgende 3 viltkleuren:
Light grey (lightgrijs)
Dark grey (donkergrijs)
Black (zwart).

Over Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten.
De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen.
Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Window.