Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Accessoires kantoormeubelen

Bij een kantoorinrichting gaat het niet alleen om de werkplek en het werkplekmeubilair. Het aankleden van het kantoor met accessoires en het toepassen van ergonomische kantoormeubelen maken de inrichting compleet en zorgen uiteindelijk voor een prettige werkomgeving. Kantooraccessoires, monitorarmen en garderobe systemen zijn net zo belangrijk als ergonomische kantoormeubelen en goede verlichting. De Projectinrichter adviseert u graag over accessoires die passen bij hetgeen dat uw organisatie wilt uitstralen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze inrichtingsadviseurs.

De Projectinrichter is gespecialiseerd in kantoormeubelen en kantoorinrichting. Wij hebben ruime ervaring bij het inrichtingen van grote organisaties. Als onafhankelijke projectinrichter hebben wij een ruime collectie die bestaat uit ruim 250 merken op het gebied van kantoormeubelen en projectstoffering. Onze ruime collectie accessoires leent zich uitstekend voor de uitstraling die u voor ogen heeft.


Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in De Projectinrichter Showroom Purmerend of in De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Accessoires.