Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akaba Branka

Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka
Akaba Branka

Ontwerp: Jorge Pensi  Collectie: 2007 

Akaba Branka

De Akaba Branka, ontworpen door Jorge Pensi, is een uitgebreide stoelfamilie, die bestaat uit de volgende varianten:

  • Branka Polypropyleen
  • Branka Gestoffeerd en de
  • Branka Wood

De Branka van Akaba is een stapelbare stoel met of zonder armleuningen. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal. Een optie is om deze verchroomd te maken. De zitting en rug zijn leverbaar in polypropyleen met of zonder bekleding. De armleuningen zijn gemaakt van polyamide of aluminium. De Akaba Branka is leverbaar met de volgende extra opties:
Attributen om stoelen aan elkaar te koppelen
Viltglijders en/of een
Gepoedercoated trolley voor transport en opslag.

Akaba Branka Polypropyleen

Stapelbare stoel met of zonder armleuningen. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal. Een optie is om deze verchroomd te maken. De zitting en rug zijn leverbaar in polypropyleen. De armleuningen zijn gemaakt van polyamide of gepoedercoated aluminium of gepolijst.
De stapelbaarheid van de Branka Polypropyleen is 9 stoelen zonder trolley, met een hoogte van 116 cm of 16 stoelen met trolley, met een hoogte van 180 cm.
De Branka Polypropyleen stoel heeft de volgende certificaten: ANSI BIFMA x5.1. / UNE 150,301: 2003 / GECA product (Good Environmental Choice Australia) en de brandvertragende certificaten (voor projecten): NF P 92/501 M2 / DIN 4101 B1 / UL94 V-2.

Akaba Branka Gestoffeerd

Stapelbare stoel met of zonder armleuningen. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal. Een optie is om deze verchroomd te maken. De zitting en rug is gestoffeerd in stof of zacht leer. De armleuningen zijn gemaakt van polyamide of gepoedercoated aluminium of gepolijst.
De stapelbaarheid van de Branka Gestoffeerde variant is 7 stoelen zonder trolley, met een hoogte van 112 cm of 14 stoelen met trolley, met een hoogte van 180 cm.
De Branka Gestoffeerde stoel heeft de volgende certificaten: Certificaten: ANSI BIFMA x5.1. / UNE 150,301: 2003 / GECA product (Good Environmental Choice Australia).

Akaba Branka Wood

Stapelbare stoel met of zonder armleuningen. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal of verchroomd. Zitting en rug zijn gegoten van gefineerd (multiplex). De armleuningen zijn gemaakt van polyamide of gepoedercoated aluminium of gepolijst.
De stapelbaarheid van de Branka Wood variant is 9 stoelen zonder trolley, met een hoogte van 116 cm of 16 stoelen met trolley, met een hoogte van 180 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akaba Branka.

Wij adviseren u bij dit product:

Akaba Carma
Akaba
Carma
Akaba Gorka
Akaba
Gorka