Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akaba Kabi

Akaba Kabi
Akaba Kabi
Akaba Kabi
Akaba Kabi
Akaba Kabi
Akaba Kabi

Ontwerp: Jorge Pensi  Collectie: 2016 

Akaba Kabi stoel

De Akaba Kabi stoelenserie is tot stand gekomen als antwoord op het vraagstuk: maak zoveel mogelijk opstellingen met een minimum aantal onderdelen.

De polypropyleen zitschaal is het belangrijkste element van deze collectie met een tijdloos beeld. Het biedt veel comfort dankzij de subtiele flexibiliteit van het materiaal, dit stelt de gebruiker in staat om hun meest comfortabele zitpositie van nature te vinden.

Ideaal te gebruiken in cafetaria of voor het kantoor en hotel interieurs.

Kenmerken Akaba Kabi stoelen

  • Leverbaar in een groot aantal kleuren.
  • Met of zonder bekleding (alleen of volledig zitting) in stof of zacht leer.
  • Kabi bestaat uit deze verschillende onderdelen: van de basisuitvoering met en zonder armleggers, met draaibare aluminium basis of multigelamineerd houten poten.
  • Ontworpen door Jorge Pensi.

Over Akaba

Akaba kantoormeubelen is het concept van drie jonge ondernemers, die het idee hadden om bedrijfsmeubelen te verkopen vervaardigd door Spaanse ontwerpers. Bij het ontwerpen van kantoormeubelen is Akaba trouw aan; vorm, materiaal en productiedetails. Bij de productie van Akaba design meubilair worden vaak nieuwe technieken en processen toegepast.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akaba Kabi.