Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akoestische fauteuils | lounge werkplek

Akoestische fauteuils | lounge werkplekken worden veel toegepast binnen open kantoorruimtes. Een hoge fauteuil zorgt ervoor dat bellen en informeel overleggen mogelijk is zonder dat dit al te veel geluidoverlast geeft aan de andere medewerkers. Een rustige en prettige werkomgeving is goed voor de productiviteit. Juiste kantoormeubelen, waaronder akoestische kasten, spelen een grote rol bij de akoestische waarde binnen een het nieuwe werken kantoor.

Een akoestische fauteuil of lounge werkplek, voorkomt het nagalmen van geluid door de hoge en zachte materialen, de kantoormedewerker kan zich eenvoudig terug trekken. Een visuele afscheiding en de akoestische eigenschappen zorgen voor een goede informele kantoorwerkplek.

Akoestische fauteuils zijn er uiteraard in verschillende hoogtes, stoffen en kleuren leverbaar. Graag adviseren wij u hierover. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs, bel 088-650 12 34.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akoestische Fauteuils.