Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akoestische oplossingen | Geluidreductie op kantoor

Akoestiek in kantoor verbeteren? | Geluidsreductie kantoor | Onze kantoor akoestiek specialisten adviseren u vrijblijvend. De meest gebruikte inrichtingsconcept is het open kantoor. Deze heeft vele voordelen zoals; betrokkenheid van het hele team, communicatie en kennisoverdracht tussen personen gaat gemakkelijker en tevens kunnen verschillende groepen medewerkers hun eigen werkruimte in het kantoor creëren door het toepassen van onder andere akoestische fauteuils. Vanzelfsprekend heeft deze manier van inrichten een ruimte besparend effect. Een groot nadeel is dat teams last van geluid op kantoor kunnen hebben. Deze manier van werken wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Het geluid probleem op kantoor kunnen wij voor u oplossen graag komen wij vrijblijvend bij u langs.

In kantoorruimten met veel harde materialen, zoals glas en beton, is er vaak sprake van slechte akoestiek omdat het geluid niet wordt geabsorbeerd. Het harde materiaal zorgt veelal voor ongewenste geluidsreflecties en vervelende galmen. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie en concentratie.

Akoestische scheidingswanden en akoestisch behang zijn enkele oplossingen voor het absorberen van het geluid.

In de afgelopen decennia hebben talloze studies aangetoond dat inbreuk op de privacy door akoestische of visuele afleiding een veelgehoorde klacht is als het gaat om werkprestaties en tevredenheid over het werk. Volgens onderzoek verspillen kantoormedewerkers een kwart van hun werkdag door onderbrekingen en afleiding. Een ander deed onderzoek naar wat medewerkers het aantrekkelijkste aspect van de ideale werkplek vonden. Uitkomst: de mogelijkheid om zelfstandig en zonder afleiding te kunnen werken.

Bij het inrichten van open kantoorruimten zetten wij akoestiek voorop. Wij hebben een ruime collectie akoestische kasten, wanden maar ook akoestische designoplossingen die geen afbreuk doen aan het interieurontwerp. Als het gaat om kantoor akoestiek dan geven wij graag onafhankelijk en deskundig advies over de ideale akoestische oplossing.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akoestische Oplossingen.