Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akoestische wanden | akoestische panelen

Akoestische wanden zijn ideaal voor open kantoorruimtes. Geluidsreductie op kantoor? Akoestische panelen of bureauschermen, een wandje op uw bureau geeft een visuele scheiding. Tevens is het mogelijk om een bureauwandje te kiezen met een geluidsabsorberend materiaal; een akoestische wand voor kantoor. Deze wand is voorzien van een zachte binnenkern en is een must voor het nieuwe werken. Tevens zijn er concentratiewerkplekken waar de gebruiker zich kan terugtrekken om in complete stilte te werken.

Wandpanelen zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er akoestische wandpanelen die aan de wand bevestigd worden, maar ook zijn er verrijdbare wanden die even snel privacy bieden en het geluid van een bespreking dempen. Als het gaat om akoestische wanden zijn er veel soorten en kleuren die vaak oneindig gecombineerd kunnen worden. Naast de wanden biedt De Projectinrichter nog meer akoestische oplossingen. Zo kunnen wij u ook adviseren over akoestische fauteuils of akoestische kasten. Wenst u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en bel 088-650 12 34.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akoestische Wanden.