Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Alias Rolling Frame luxe bureaustoel

Alias Rolling Frame
Alias Rolling Frame
Alias Rolling Frame
Alias Rolling Frame
Alias Rolling Frame
Alias Rolling Frame

Ontwerp: Alberto Meda   

Alias Rolling Frame

De Alias Rolling Frame is een luxe bureaustoel op wielen met regelbare hoogte en draaibare 5-delige kruisvoet. Hij wordt standaard geleverd met zachte wielen en is ook leverbaar met harde / zachte geremde wielen.

De bureaustoel is verkrijgbaar met een vaste armleuning of zonder armleuning. De armleuning is niet in hoogte verstelbaar.

Deze bureaustoel past in elk kantoor.

Constructie en afwerking

De bureaustoel heeft een geëxtrudeerd aluminium profiel en spuitgegoten aluminium elementen. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van onbrandbaar polyester met PVC-laag of in leder of in Kvadrat ® Divina en Gloss textiel. Hierin zijn verschillende kleuren leverbaar.

Productnummer: Alias Rolling Frame 432, 456, 442 en 448 - zonder armleuning

Productnummer: Alias Rolling Frame 434, 457, 443, 445, 449 en 434_C - met vaste armleuning

Afmetingen

De luxe bureaustoel is in hoogte te verstellen van 93 tot 103 cm. Het zitgedeelte is in hoogte te verstellen van 45 tot 55 cm en de breedte is 47 cm. De diepte is 73 cm.

Garantie

Op de Alias Rolling Frame zit 10 jaar garantie.

Ontwerper

Deze bureaustoel, de Alias Rolling Frame, is ontworpen door de Italiaan Alberto Meda. Hij heeft sinds 1994 verschillende stoelen en tafels ontworpen voor Alias en andere leveranciers.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Alias Rolling Frame.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm