Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arco Base Round

Prijs Arco Base Round vanaf € 4.051
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round
Arco Base Round

Ontwerp: Jorre van Ast  Collectie: 2015 

Arco Base Round tafel

De naam zegt het al: De Arco Base Round is een basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton, duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan zitten. De Arco Base Round is een ronde uitvoering van de Base. Kortom, de stevigheid van de Base en het sociale van een ronde tafel.
De Arco Base is een collectie van tafels en banken, zoals de Arco Base tafel.

Gebruikte materialen Arco Base Round

  • De voet is van beton (natural). Betonvoet in grey of anthracite is ook mogelijk
  • Het tafelblad is leverbaar in eiken (massief, lokaal hout)
  • Het onderstel is gemaakt van eiken (massief, lokaal hout)

Over Arco

Arco design meubilair voor kantoor met een eigentijds en sober design dat functionaliteit combineert met een persoonlijk karakter. Bij Arco is hout de basis van elk kantoor meubel ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste noten, kersen, ahorn en eiken hout. Elk design meubel van Arco wordt op bestelling geproduceerd in het houtsoort, de kleur en lakafwerking die u kiest. Hierdoor hebben Arco meubelen een eigen verhaal en eigen karakter.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arco Base Round.

Wij adviseren u bij dit product:

Arco Base
Arco
Base
Arco Base Oval
Arco
Base Oval