Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arco Grid Dining tafel

Prijs Arco Grid Dining vanaf € 1.643
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining
Arco Grid Dining

Ontwerp: Jonathan Prestwich  Collectie: 2015 

Arco Grid Dining tafel

De Arco Grid Dining tafel is een vergadertafel die ook in het bedrijfsrestaurant past.
Deze tafel biedt door de ovale vorm the best of both worlds: het praktische van een rechthoekige tafel en het sociale van een ronde tafel. Het materiaal, te kiezen uit massief eiken, Amerikaans noten of Corian® in combinatie met een aluminium constructie geven de tafel een natuurlijk en vriendelijk karakter.

De Arco Grid Dining is een slimme modulaire tafel die ideaal is voor dynamische (werk)omgevingen, zoals vergaderzalen, conferentiezalen, kantines en bedrijfsrestaurants. Ook als leedtafel past deze in uw kantoor.

Afmetingen van de Arco Grid Dining tafel

Breedte: 105 of 110 cm.
Lengte: 210, 240, 280 of 320 cm.
Hoogte: 75 cm inclusief 3 cm dik massief tafelblad. De hoogte van het onderstel is 72 cm.

Gebruikte materialen

Het blad is van massief hout of Corian®. De poten van de tafel zijn gemaakt van massief hout en er is keuze uit de volgende houtsoorten: massief eiken of Amerikaans noten.
De constructie is van aluminium epoxy fine texture (wit of zwart).

Nieuw model

Dit nieuwe model is ontworpen door Jonathan Prestwich en door Arco op de IMM beurs (een internationale beurs voor interieurs) in januari 2015 in Keulen gepresenteerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arco Grid Dining.