Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arco Sketch Family

Prijs Arco Sketch vanaf € 492
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch
Arco Sketch

Ontwerp: Burkhard Vogtherr  Collectie: 2015 

Arco Family

Arco Sketch is een klassieke kuipstoel met een ronde ranke zitkuip. Tot de Sketch stoelserie behoren twee verschillende uitvoeringen; De Arco Sketch met een halfhoge rugleuning en diverse onderstel mogelijkheden of de Arco Sketch Plus voorzien van een hogere rugleuning en een los kussen voor extra comfort.

De Sketch en Sketch+ zijn verkrijgbaar met een aluminium, RVS, houten, epoxy lak of chromen poten. Daarnaast is er de keus zijn een 4-poots model, slede model, stervoet, onderstel met wielen, een draaibaar onderstel eventueel met terugdraai mechaniek.

De zitkuip kan in het leer, stof of een combinatie hiervan uitgevoerd worden.

Uitbreiding van de Arco Sketch Family

De veelzijdige en breed-inzetbare Sketch familie, van de ontwerpers Burkhard Vogtherr en Jonathan Prestwich voor Arco, is verder uitgebreid met de Arco Sketch Lounge, de Arco Sketch Conference en de Arco Sketch Dining.
De Arco Sketch Lounge en Arco Sketch Conference zijn twee comfortabele stoelen voor aan vergadertafels en bureaus, maar zouden ook niet misstaan in de horeca.
De Arco Sketch Dining is een luxe eetkamerstoel met een hoge rug die bijzonder goede steun biedt.
Net als hun oudere broers, zoals de Sketch en Sketch Lobby zijn deze drie telgen ook verkrijgbaar in verschillende zithoudingen, breedtes en rug- en zithoogtes en met verschillende onderstellen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arco Sketch.