Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arper Gher

Prijs Arper Gher vanaf € 1.392
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher
Arper Gher

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2011 

Arper Gher tafelserie

Gher van Arper is een systeem van strakke, eenvoudige tafels met massief houten poten voor een warme, natuurlijke uitstraling. Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren hout en zijn te combineren met een scala aan tafelbladen. Vervolgens is er een keuze in verschillende maten en vormen.
Gher tafels zijn 74 cm hoog en verkrijgbaar met een rond, ovaal, rechthoekig of vierkant tafelblad. De massief eiken naturel poten zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, gebleekt eiken, eiken naturel, wengé en teak.

Kenmerken Arper Gher tafelserie

  • Verschillende soorten hout.
  • Vormen: vierkant, rond, ovaal of rechthoeking.
  • Ideaal voor in het bedrijfsrestaurant.
  • Ontworpen door Lievore Altherr Molina.

Over Arper

Arper meubelen zijn bekend van de stoel Arper Catifa. Deze Arper stoelen zijn wereldwijd een succes en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Arper is een Italiaanse fabrikant van zitmeubilair en projectmeubilair. Arper heeft door de jaren heen diverse ontwerpers aan zich weten te binden, waaronder; Alberto Lievore, Altherr en Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arper Gher.

Wij adviseren u bij dit product:

Arper Ginger
Arper
Ginger
Arper Wim
Arper
Wim