Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arper Kinesit bureaustoel

Prijs Arper Kinesit vanaf € 567
Arper Kinesit
Arper Kinesit
Arper Kinesit
Arper Kinesit
Arper Kinesit

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2015 

Arper Kinesit

Arper's eerste bureaustoelen serie met eenvoudige in- en verstelmogelijkheden. Het ontwerp is licht en minimaal, de stoel zitting en rugleuning zijn instelbaar voor optimaal comfort.

Kinesit is voorzien van een ingebouwd synchroonmechanisme, discreet verborgen onder de stoel en een gasveer om de juiste zithoogte in te stellen. De bureaustoel is voorzien van een onzichtbare, verstelbare lendensteun, opgeborgen in dunne frame van de rugleuning om extra flexibiliteit en comfort te geven.

Kinesit Chair is verkrijgbaar in drie hoogtes rugleuning en een reeks van onderstellen. Tevens is de bureaustoel met- en zonder armleuningen te verkrijgen. De Arper stofcollectie is toepasbaar op de Kinesit. Deze bureaustoel is toe te passen bij o.a. flexwerkplekken, vergaderruimtes en of boardrooms.

Arper Kinesit is tijdens Orgatec 2014 met succes geïntroduceerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arper Kinesit.