Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arper Wim

Prijs Arper Wim vanaf € 246
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim
Arper Wim

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2016 

Arper Wim tafelserie

De Wim van Arper is compact in vorm en is ook leverbaar als een langere tafel met 2 onderstellen. Arper Wim is gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en hout. Dit maakt een stevige constructie.
Verkrijgbaar in verschillende vormen: rond met een doorsnede vanaf 60 cm, vierkant vanaf 60 X 60 cm of rechthoekig vanaf 70 x 140 cm. Ook leverbaar als hoge statafel.
Mooi te gebruiken in de horeca, zoals uw bedrijfsrestaurant.

Kenmerken Arper Wim tafelserie

  • Leverbaar in 3 vormen: rond, vierkant of rechthoekig.
  • Ideaal voor in de horeca.
  • Ontworpen door Lievore Altherr Molina.

Over Arper

Arper meubelen zijn bekend van de stoel Arper Catifa. Deze Arper stoelen zijn wereldwijd een succes en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Arper is een Italiaanse fabrikant van zitmeubilair en projectmeubilair. Arper heeft door de jaren heen diverse ontwerpers aan zich weten te binden, waaronder; Alberto Lievore, Altherr en Molina.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arper Wim.

Wij adviseren u bij dit product:

Arper Gher
Arper
Gher
Arper Ginger
Arper
Ginger