Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artemide Melampo

Prijs Artemide Melampo vanaf € 198
Artemide Melampo
Artemide Melampo
Artemide Melampo
Artemide Melampo
Artemide Melampo
Artemide Melampo

Ontwerp: Adrien Gardere   

Artemide Melampo verlichting

De Melampo serie is bekend om zijn eenvoud en flexibiliteit. Alle design lampen in deze serie staan erom bekend dat de lampenkap in verschillende posities kan worden versteld, hierdoor heb je de mogelijkheid zelf de richting van de lichtstraal te bepalen.

Varianten van de Artemide Melampo

De Artemide Melampo familie is in veel verschillende varianten te krijgen. De design lampen zijn verkrijgbaar in de vorm van vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De vloerlampen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en passen perfect in een entree of vergaderzaal. De tafellampen zijn ook in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen goed als werklicht fungeren voor op een bureau op kantoor. De wandlamp is verkrijgbaar met of zonder tuimelschakelaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artemide Melampo.