Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artemide Tizio

Prijs Artemide Tizio vanaf € 270
Artemide Tizio
Artemide Tizio
Artemide Tizio
Artemide Tizio
Artemide Tizio
Artemide Tizio

 

Artemide Tizio verlichting

De Artemide Tizio lampen zijn praktisch in gebruik. Hij is erg flexibel, en de richting en positie kunnen versteld worden, dit komt door de twee contragewichten. De Artemide Tizio serie is ideaal voor op de werkplek en tijdloos qua design.

Varianten Artemide Tizio

De Tizio lamp is in verschillen vormen te verkrijgen. Hij is verkrijgbaar als tafellamp maar ook als vloerlamp. De tafellampen van Artemide Tizio zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. Als de lamp verticaal staat is de grootste lamp 119 cm, de middelste 100c m en de kleinste lamp 76 cm. Uiteraard kunt u de hoogte zelf aanpassen aangezien hij op twee plekken te verstellen is. De vloerlampen van Artemide Tizio hebben een standaard van 70 cm en zijn in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs te verkrijgen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artemide Tizio.