Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort ABCD bank

Prijs Artifort ABCD vanaf € 1.360
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD
Artifort ABCD

Ontwerp: Pierre Paulin  Collectie: 1968 

Artifort ABCD bank!

Deze zitbank was in 1968 een revolutionair ontwerp van Pierre Paulin. Artfort ABCD won in 1968 de Monza Design Award.

In 2007 werd de bank Artifort ABCD opnieuw in productie genomen met de originele stof Momentum, ontworpen door Jack Lenor Larson. Met zijn gebruik van kleuren, materialen en vernieuwende weeftechnieken heeft Larson standaarden gezet voor modern textiel in de 20ste eeuw.
De vorm van de bank lijkt ontleend aan die van de eierdoos. Op het eerste gezicht vreemd, maar de zitbank heeft een zachte en organische uitstraling. De op golven lijkende welvingen van de bank creëren ruimte voor eenieder die plaats neemt. De bank is ideaal voor hotellobby's en lounges. Ze nodigt uit om plaats te nemen en ontspannen te zitten. ABCD bank is dankzij de rolwielen aan de achterzijde makkelijk te verplaatsen. Er is verder ook een Artifort ABCD fauteuil.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort ABCD.