Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Kalm

Prijs Artifort Kalm vanaf € 500
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm
Artifort Kalm

Ontwerp: Patrick Norguet  Collectie: 2015 

Artifort Kalm fauteuil en poef

Kalm is Artifort's grote, nieuwe gezellige fauteuil die door de Franse designer Patrick Norguet is ontworpen. Met de Artifort Kalm heeft Patrick Norguet een iconische, luxe en comfortabele stoel gemaakt met hoge rugleuning gemaakt voor in de wachtkamer.

Artifort Kalm is niet alleen een mooie stoel die een speciale plaats zal verdienen in uw entree, want volgens Norguet is het ook een expressieve fauteuil die geschikt is in een projectomgeving. Verschillende Kalm fauteuils gegroepeerd zal zeker passen in een hotellobby of vergaderruimte.

Verschillende varianten

De Artifort Kalm is leverbaar als 4-poot fauteuil of als draaibare 4-teens fauteuil. Daarnaast kan er een poef bij worden geleverd die ook als 4-poot en 4-teens beschikbaar is. De 4-teens poef is niet draaibaar. Een optie is om een rugkussen, met de afmetingen 25 x 45 cm, te bestellen.

De 4-poot is standaard in oliekleur en het onderstel van de 4-teens is RVS gepolijst of standaard poedercoatkleur. Indien geen kleur wordt aangegeven zal standaard gepolijst RVS geleverd worden. Optioneel is om vloerdoppen met vilt te leveren.

Nu ook in leer

De Artifort Kalm is nu beschikbaar in leder. Door het toevoegen van twee extra ritsen en naden, is de Kalm nu te bekleden met Elmosoft leer. Het leer geeft dit iconische en comfortabele hoge rugleuning fauteuil een tijdloos karakter.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Kalm.