Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Mood stoel

Prijs Artifort Mood vanaf € 545
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood
Artifort Mood

Ontwerp: René Holten  Collectie: 2014 

Artifort Mood

Deze stoel is leverbaar in diverse varianten: eetkamerstoel, bureaustoel en vergaderfauteuil. Mood is gestoffeerd en heeft vijf verschillende onderstellen, vier stoffeerwijzen en veel kleur- en stofmogelijkheden.

Artifort Mood specificaties

Vijf onderstellen:
Disc: Mogelijk met- en zonder retourmechaniek, altijd in poedercoat.
Wood: 4-pootsonderstel in massief eiken (rond 38 mm). De houten poten worden gevat in een metalen frame waarop de zitkuip bevestigd wordt. Afwerking: olie voor de houten poot, poedercoat voor het frame.
Wire: Draadframe gebogen uit 10 mm rond metalen buis, mogelijk in chroom of poedercoat.
Strip: 4-teensonderstel uit metalen of rvs strip. Afwerking geborsteld rvs of poedercoat. Bij poedercoat zijn de verbindingsschroeven altijd zwart.
Office: 5-teens meteora onderstel, in hoogte verstelbaar. Mogelijk in chroom en/of poedercoat.

Vier typen stoffering:
Uni-kleur
Duo-kleur boven/onder
Duo-kleur binnen/buiten
Speciale leren hoes met stierstiksel

Nieuwe varianten voor 2015: Mood Active en Mood Relax

Door de zitposities en het zittend gedrag in verschillende situaties zorgvuldig te observeren, ontdekte Artifort een vraag naar zowel een ontspannen en een actieve houding. Bijvoorbeeld, bij een vergadering is een meer actieve houding vereist en tijdens de lunch is de houding meer ontspannen. Daarom zijn er nu twee nieuwe modellen uitgebracht van de Mood; de Mood Active en Mood Relax.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Mood.