Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Palladio Shelves

Prijs Artifort Palladio Shelves vanaf € 0
Artifort Palladio Shelves
Artifort Palladio Shelves
Artifort Palladio Shelves

Ontwerp: Claesson Koivisto Rune  Collectie: 2017 

Artifort Palladio Shelves kast

De open plankenkast Palladio Shelves is ontworpen door de Zweedse architecten Claesson Koivisto Rune. Voor de staanders die de planken verbinden is dezelfde techniek toegepast als bij de Palladio tafels.
De Palladio Shelves is gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile 2017 in Milaan. Dit is een grote meubelbeurs en wordt gezien als designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en interieurbladen.

Kenmerken Artifort Palladio Shelves kast

  • Sterke en toch verbluffend eenvoudige verbindingen tussen de horizontale oppervlakken en de staanders zijn dezelfde als die van de tafels.
  • De architectonische connotaties in de planken zijn nog sterker aanwezig.
  • Ontworpen door: Claesson Koivisto Rune.

Over Artifort

Artifort is internationaal een begrip voor designmeubelen van top kwaliteit, innovatief gebruik van materialen en tijdloos design. Vele van de zitmeubelen hebben een internationale design award gewonnen en zijn als design klassiekers in de collecties van het Centre Pompidou in Parijs en het Museum of Modern Art in New York te vinden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Palladio Shelves.