Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Tulip Midi

Prijs Artifort Tulip Midi vanaf € 1.230
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi
Artifort Tulip Midi

Ontwerp: Pierre Paulin  Collectie: 2016 

Artifort Tulip Midi stoel

De Artifort Tulip Midi, destijds genaamd F549, ontbrak nog in de Artifort Tulip familie. De fauteuil is ontworpen door Pierre Paulin in 1960 en beleeft in 2016 een herintroductie op de meubelbeurs, Salone Internazionale del Mobile in Milaan in april 2016.
Deze middelgrote fauteuil is de perfecte maat tussen de Little Tulip en grote Tulip fauteuil. De Tulip Midi heeft een cross-base of schijfonderstel en komt in vele kleuren, stoffen en ook in leer.

Eigenschappen Artifort Tulip Midi

De Tulip Midi van Artifort bestaat uit een gestoffeerde zitting en rugleuning met twee verschillende onderstellen. De rugleuning is met drie stalen strips verbonden aan de zitting.
De fauteuil is beschikbaar met een gepolijste, aluminium schijf en zuil in chroom. Dit draaibare onderstel is ook mogelijk in poedercoat uitvoering. De Artifort Tulip Midi is daarnaast uitvoerbaar met een niet draaibaar cross-base onderstel in gepolijst RVS of poedercoat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Tulip Midi.