Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Zuma

Prijs Artifort Zuma vanaf € 0
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma
Artifort Zuma

Ontwerp: Patrick Norguet  Collectie: 2017 

Artifort Zuma fauteuil

De Zuma is een zachte, lichte en ergonomische fauteuil. Omdat Zuma van Artifort verkrijgbaar is met een hoge of een lage rugleuning naar keuze, een actieve of relaxte zithouding en met diverse onderstellen, is de Zuma perfect voor werkruimtes, lounges en vergaderruimtes.
De Zuma is gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Dit is een grote meubelbeurs en wordt gezien als designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en interieurbladen.

Kenmerken Artifort Zuma fauteuil

  • Het kussen is de basis voor het archetypische design.
  • Kenmerkend voor Zuma zijn de armsteunen die zijn vervaardigd van gegoten aluminium.
  • Ontworpen door: Patrick Norguet.

Over Artifort

Artifort is internationaal een begrip voor designmeubelen van top kwaliteit, innovatief gebruik van materialen en tijdloos design. Vele van de zitmeubelen hebben een internationale design award gewonnen en zijn als design klassiekers in de collecties van het Centre Pompidou in Parijs en het Museum of Modern Art in New York te vinden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Zuma.