Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Barkrukken

Barkrukken uit ons programma. Hieronder treft u een overzicht aan van onze zeer ruime collectie restaurantmeubilair, waaronder barkrukken. De krukken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen: met en zonder armlegger, met een opdek, stoffering of stapelbaar. U kunt kiezen voor een rvs, matchroom, chroom of een houten onderstel. Wilt u een kruk hebben met of zonder vilt glijders?

De afbeeldingen die u ziet zijn slechts voorbeelden en kunnen vaak in diverse kleurstellingen worden uitgevoerd. Barkrukken zijn leverbaar in diverse hoogte maten vaak zijn de statafels bepalend voor de hoogte van de kruk. Wij hebben tevens barkrukken welke hoogte verstelbaar zijn. Barkrukken met een afneembare stof komen steeds vaker voor, bel ons voor advies. Wilt u een barkruk bij u op locatie uitproberen dat is in overleg mogelijk. Aan de linkerkant in het menu kunt u ook kiezen voor de rubriek statafels.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Barkrukken.