Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bench Bureaus

Bench bureaus, er zijn verschillende uitvoeringen bureaus, kantoorbureaus en kantoortafels. Aan het kantoor worden nieuwe eisen gesteld. Kantoor is tegenwoordig een ontmoetingsplek. Even achter de computer werken, vergaderen of een projectlunch, kantoortafels krijgen een bredere functie. Zo worden er ook steeds vaker concentratiewerkplekken toegepast. Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies over bench bureaus neem dan contact met ons op. Bel 088-650 12 34 of kom langs in één van onze showrooms.

Een bench bureau die als teamwerkplek ingericht kan worden, maar ook kan dienen als vergadertafel of ontmoetingspunt binnen het kantoor. Bureaus zijn veelzijdig te gebruiken en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De afbeeldingen hieronder zijn slechts ter indicatie. Bekijk hieronder het overzicht bench bureaus.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bench bureaus.