Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bert Plantagie Odin

Prijs Bert Plantagie Odin vanaf € 1.099
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin
Bert Plantagie Odin

Collectie: 2016 

Bert Plantagie Odin bank

De Odin sofa van Bert Plantagie is leverbaar als 2,5, 3 en 3,5 zits. De Odin is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug te maken. Optioneel leverbaar met kussens. Met een zithoogte van 45 cm is deze bank ideaal voor in een wachtkamer, lounge of andere openbare ruimte.

Kenmerken Bert Plantagie Odin bank

  • Te bekleden in verschillende kleuren stof of leer.
  • Verkrijgbaar als 2,5 tot 3,5 zitsbank.
  • Leverbaar in verschillende kleuren poten.
  • Alle sierkussens kunnen in dezelfde kleurcombinatie als de bank besteld worden.

Over Bert Plantagie

Bert Plantagie designmeubelen zijn uitgegroeid tot één van de bekendste merken binnen de meubelbranche. De tijdloze en eigentijdse meubels zijn van Oer-Hollandse bodem. Met diverse stoelen, kasten en tafels in collectie spreekt Bert Plantagie een breed publiek aan. Bert Plantagie kiest voor pure materialen zoals; massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder. Bert Plantagie werkt samen met diverse ontwerpers; Stefan Steenkist, Roderick Vos, Hans Daalder, Thijs Smeets. De ontwerpers vertalen trends in de meubelbranche op geheel eigen wijze in een bijzondere meubelstukken. Stefan Steenkist heeft onder andere de Bert Plantagie Duoontworpen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bert Plantagie Odin.