Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bert Plantagie Rho

Prijs Bert Plantagie Rho vanaf € 250
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho
Bert Plantagie Rho

Ontwerp: Just Meyer  Collectie: 2010 

Bert Plantagie Rho

Bert Plantagie Rho - is een eigentijds kuipje met een mooi gewelfde rug; ideaal voor in kantoren en vergaderruimtes en aan eettafels. Meest in het oog springend is het spinachtige onderstel; uitgevoerd in glanzend chroom, wat de stoel een exclusieve uitstraling geeft. Rho kan helemaal naar eigen idee aangekleed worden, met keuze uit tientallen leer- en stofkleuren of een versie in matzwarte kunststof. Rho kan heel eenvoudig voorzien worden van armleggers met houten opleg naar keuze; ook achteraf nog.

Rho Projectuitvoeringen

Voor wachtkamers, congreszalen en andere projectinrichtingen kan de Rho geschakeld worden tot een lange rij. Recht, de hoek om, of voorzien van een bijzettafel: ook weer uitgevoerd in een houtsoort naar keuze. Ook deze Traverse-uitvoering is er naar keuze met een gestoffeerde of kunststof kuip.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bert Plantagie Rho.

Wij adviseren u bij dit product:

Bert Plantagie Bridge
Bert Plantagie
Bridge