Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bla Station Antoinette lounge werkplek

Bla Station Antoinette
Bla Station Antoinette
Bla Station Antoinette
Bla Station Antoinette
Bla Station Antoinette
Bla Station Antoinette

Ontwerp: Cate & Nelson  Collectie: 2010 

Blå Station Antoinette lounge werkplek

Bla Station Lounge werkplek | Sofa, bank of ruimteverdeler? De Antoinette is het allemaal! Ontwerpers Cate & Nelsen creëerden een nieuw concept dat zich uitstekend op zijn plek voelt in de tegenwoordig zo populaire open ruimten. Antoinette verdeelt de ruimte discreet en elegant, en kan uiteengenomen en plat gestapeld worden voor opslag. De ontwerpers lieten zich inspireren door Marie-Antoinette en de vrouwelijke vormen; de corsetvormige structuur is bedekt met een doorzichtig gaas, die op zijn plaats wordt gehouden door een riem over het middel van het frame. Het halfdoorzichtige gaas zorgt ervoor dat de gebruikers niet totaal worden afgezonderd van hun omgeving, maar er op kunnen reageren en deel van uit kunnen maken. Zithoogte 480 mm. Afmetingen 1325 x 690 x 1750 mm b x d x h. Materialen: frame en riem in gelakt staal, kunststof voeten, foam zitting. Standaard kleuren: frame zwart, gaas zwart of grijs, riem wit, zwart of bright red orange.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bla Station Antoinette.