Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bralco Loopy Bench

Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench
Bralco Loopy Bench

 

Bralco Loopy Bench

Benchbureaus verkrijgbaar met een verstelbare- en een vast onderstel. Loopy Bench tafelbladen zijn in meerdere maatvoeringen leverbaar: diepte 60, 80 en 100 cm en breedte 80, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm.

Verder is het mogelijk om Loopy Bench uit te breiden met ladeblokken of kantoorkasten.

Werkbladen in fineerhout

De werkbladen zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm aan beide kanten bekleed met fineerhout met een dikte van 0,6 mm. De werkbladen hebben massief houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm. De bladen zijn afgelakt (na het verven) met een soort antireflectie polyesterverf, (< 40 gloss) ovengedroogd met UV-systeem. De densiteit van de bladen is 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO. Reactie van klasse 2 bij brand.

Melamine bladen en hulpstukken

Deze zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamineharsen met massief ABS houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm en een straal van 2 mm. In de versies vergadering hebben de houten bladen met een diepte van 60 of 80 cm. Deze zijn gemonteerd op de portaalpoten van 124 cm of 164 cm en hebben aan de binnenkant een borstel-profiel om het buitenkomen van de elektrische kabels rechtstreeks op het werkblad mogelijk te maken. In de werkbladen kunnen, na het boren van een gat, toebehoren worden ingevoerd die nuttig zijn voor de doorgang van de elektrische kabels, zoals de eenvoudige stop in ABS met een diameter van 80 mm of het verzonken aftakkingstorentje of de stekkerdoos voorzien van een deksel en een kabelgoot. De bladen zijn bevestigd aan de nylon clips, geplaatst langs de telescopische balken van de structuur middels zelftappende schroeven en aan de metalen bussen geplaatst onder het blad. De hulpstukken zijn vastgehaakt aan de portaalpoten middels speciaal daartoe bestemde verankeringsbeugels geverfd met epoxypoeders in aluminium kleur.

Glazen bladen

De glazen bladen zijn gemaakt met getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen. Het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen.

Structuur

De poot is gemaakt met 4 getrokken stalen buizen met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 1,5 mm. Deze getrokken stalen buizen zijn aan elkaar gelast en geborsteld. In de gechromeerde versie zijn de 4 stalen buizen verbonden met zwarte verbindingselementen van 45°. In het onderste profiel zijn de afstelbare pootjes van circa 1 cm in ABS gestoken. De structuur maakt de realisatie van individuele werkplaatsen mogelijk ofwel met gemene portaalpoten.

Balken

De poten zijn verbonden met een koppel telescopische balken gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het aanhaken aan de portaalpoten in ABS van aluminium kleur en aan de buitenkant met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm - van 1200 tot 1800 mm - van 2000 tot 2400 mm. De balken staan ook de montage toe, middels draaibare nylon elementen van de controleerbare slingermanden, gemaakt uit gechromeerd ijzer, met een perimeterdoorsnede van 6 mm en gaas aan de binnenkant van 3,5 mm voor de doorgang en de plaatsing van elektrische, telefoon- en informaticakabels. Aan de balken van de werkplaats kunnen ook diegene afkomstig van de verlengbladelementen worden vastgehaakt middels een speciale kit van elementen in bedrukte ABS. Aan de balken kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontale rokken, frontale schermen en CPU-steunen.

Melamine-bekleding

De melamine bekleding is gemaakt uit melamine met een dikte van 18 mm langs de horizontale kanten afgeboord met massief hout ABS met een dikte van 1 mm, straal 2 mm. Ze zijn vastgehaakt aan de telescopische balken van de structuur middels een koppel bevestigingsbeugels en gemonteerd langs de verticale boorden van de rok. De densiteit van het melamine is 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO. Reactie van klasse 2 bij brand.

Stalen bekleding

De stalen bekleding is gemaakt uit microdoorboord metalen gaas geverfd met epoxypoeder (RAL 9006 aluminium), met ingestoken horizontale boorden.

Schermen

De schermen zijn gemaakt uit spaanplaten met een dikte van 18 mm bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamineharsen met massief houten ABS afgeronde randstroken met een dikte 1 mm ofwel kunnen ze geverfd worden met polyurethaancoatings. Als alternatief is de versie in microdoorboord weefsel beschikbaar, ondersteund door ruwe spaanplaten met een dikte van 18 mm. In de versie in melamine, geverfd en in weefsel, kunnen ze uitgerust worden met profielen in geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 20 mm x diepte van 8 mm met de functie van toebehorendrager. De densiteit van het melamine is 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO. Reactie van klasse 2 bij brand.

Schermen met aluminium frame

Deze schermen bevatten een paneel in methacrylaat met een dikte van 4 mm in verschillende kleuren ofwel een paneel in microdoorboord weefsel ondersteund door ruwe spaanplaten met een dikte van 18 mm. De panelen zijn gesloten door aluminium profielen met een doorsnede van 36 x 21 mm in het horizontaal gedeelte, met een profiel met een doorsnede van 22 x 4 in het verticaal gedeelte en zijn verbonden middels schroeven. Ze worden ondersteund door speciaal daartoe bestemde metalen beugels op het aluminium bench profiel geplaatst op het centrum van de dubbele post van 124 of 164 cm ofwel middels beugels die aan de balken of de poten kunnen bevestigd worden in het geval van afzonderlijke schrijftafels. Beschikbaar in verschillende lengtes.

Bench profiel

Betreft een profiel in geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 38 x 20 mm vooringesteld om geplaatst te worden tussen de schrijftafels en bevestigd te worden aan de houten bladen (niet mogelijk voor glas) met eindstop in ABS. Is vooringesteld voor de behuizing van een schroefdraad moer, waarin in een willekeurige stand, de aluminium schermen, de vaste en draaibare schermen in methacrylaat, de lampfitting, de draaibare box UBI 40 x 40 en de vaste box UBI 80 x 40, de plank en de knikarm die het scherm dragen, zijn bevestigd.

Verdeelwanden

De verdeelwanden zijn panelen in spaanplaat met een dikte van 38 mm, bekleed met decoratief aluminium en wit papier geïmpregneerd met melamine-harsen met massief houten ABS afgeronde randstroken met een dikte van 1 mm en een straal van 2 mm ofwel kunnen ze geverfd worden met polyurethaancoatings. Ze worden aan de balken of aan de poten bevestigd met metalen beugels. Er worden 2 pootjes meegeleverd die in de hoogte kunnen afgesteld worden. Op de bovenste boord is een profiel in geanodiseerd aluminium gemonteerd met sluitstoppen in ABS. Dit profiel kan aan de zijkant uitgerust worden met instrumentenbakjes en in het bovenste gedeelte met een vast scherm in methacyrlaat of met een plank.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bralco Loopy Bench.