Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Brink & Campman vloerkleed Rocks

Brink Campman Rocks
Brink Campman Rocks
Brink Campman Rocks
Brink Campman Rocks
Brink Campman Rocks

 

Brink & Campman vloerkleed Rocks

Brink en Campman Rocks is een geweven, hoogpolig vloerkleed uitgevoerd in levendige en sprekende multi-colour kleurcombinaties. Het kleed heeft antistatische- en geluiddempende eigenschappen. Is naast dat het decoratief en comfortabel is, geschikt voor vloerverwarming. Vervaardigd van 100% Pure Wool.

Kenmerken

  • Afmetingen: 140 x 200 cm⁄170 x 240 cm⁄200 x 250 cm⁄200 x 300 cm⁄ 250 x 350 cm, afwijkende maten op aanvraag
  • Samenstelling: 100% Pure Wool
  • Poolgewicht: ca 4000 gr ⁄m ²
  • Totaal gewicht: ca 5500 gr ⁄m ²
  • Kleuren: Mix in 6 kleuren, Rocks in 10 kleuren, Multi in 7 kleuren

Over Brink & Campman

Eind 1800 is Van den Brink & Campan, fabrikant in vloer- en tafelkleden, opgericht door Cornelis van de Brink en Johannes Campman. Drie generaties later, in 2001, is het familiebedrijf overgenomen door Sjouke Jan Zwarthoff en werd de bedrijfsnaam verkort naar Brink & Campman . Heden ten dage worden de vloerkleden van Brink & Campman wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.
Elke collectie wordt in eigen designstudio ontworpen en geproduceerd waardoor de vloerkleden met recht het predicaat "Dutch Design" kunnen dragen. Kenmerkend zijn het gebruik van mooie en natuurlijke materialen in magische kleuren en unieke dessins waarbij tevens de verwerkte garens van eigen fabricaat zijn. Daarnaast produceert Brink & Campman vloerkleden voor verschillende Engelse designlabels als Scion, Sanderson en Bluebellgray.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Brink & Campman.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Brink Campman Rocks.