Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Brink & Campman vloerkleed Steel

Brink Campman Steel
Brink Campman Steel
Brink Campman Steel

 

Brink & Campman vloerkleed Steel

Brink & Campman Steel is een geweven vloerkleed met een luxe en comfortabele uitstraling. Het vloerkleed heeft een hoge pool en is vervaardigd van zuiver wol. Leverbaar in 8 stijlvolle ton-sur-ton kleuren.

Kenmerken

  • Afmetingen: 140 x 200 cm⁄170 x 240 cm⁄200 x 250 cm⁄200 x 300 cm⁄250 x 350 cm, afwijkende maten op aanvraag
  • Samenstelling: pure new wool
  • Poolgewicht: ca 4000 gr ⁄m ²
  • Totaalgewicht: ca 5500 gr ⁄m ²
  • Kleuren: 8

Over Brink & Campman

Eind 1800 is Van den Brink & Campan, fabrikant in vloer- en tafelkleden, opgericht door Cornelis van de Brink en Johannes Campman. Drie generaties later, in 2001, is het familiebedrijf overgenomen door Sjouke Jan Zwarthoff en werd de bedrijfsnaam verkort naar Brink & Campman . Heden ten dage worden de vloerkleden van Brink & Campman wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.
Elke collectie wordt in eigen designstudio ontworpen en geproduceerd waardoor de vloerkleden met recht het predicaat "Dutch Design" kunnen dragen. Kenmerkend zijn het gebruik van mooie en natuurlijke materialen in magische kleuren en unieke dessins waarbij tevens de verwerkte garens van eigen fabricaat zijn. Daarnaast produceert Brink & Campman vloerkleden voor verschillende Engelse designlabels als Scion, Sanderson en Bluebellgray.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Brink en Campman.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Brink Campman Steel.