Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Brink & Campman vloerkleed Stubble

Brink Campman Stubble
Brink Campman Stubble
Brink Campman Stubble
Brink Campman Stubble
Brink Campman Stubble

 

Brink & Campman vloerkleed Stubble

Brink & Campman Stubble is een handgeweven vloerkleed vervaardigd van zuiver wol. De Stubble is tijdloos en heeft een comfortabel en luxe uiterlijk met een onregelmatige structuur. Leverbaar in 9 prachtige kleurvarianten.

Kenmerken

  • Afmetingen: 140 x 200 cm⁄170 x 230 cm⁄200 x 280cm, afwijkende maten op aanvraag (maximaal 6 meter breed)
  • Samenstelling: pure new wool
  • Poolgewicht: ca 3500 gr ⁄m ²
  • Totaalgewicht: ca 3800 gr ⁄m ²
  • Kleuren: 9

Over Brink & Campman

Eind 1800 is Van den Brink & Campan, fabrikant in vloer- en tafelkleden, opgericht door Cornelis van de Brink en Johannes Campman. Drie generaties later, in 2001, is het familiebedrijf overgenomen door Sjouke Jan Zwarthoff en werd de bedrijfsnaam verkort naar Brink & Campman . Heden ten dage worden de vloerkleden van Brink & Campman wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.
Elke collectie wordt in eigen designstudio ontworpen en geproduceerd waardoor de vloerkleden met recht het predicaat "Dutch Design" kunnen dragen. Kenmerkend zijn het gebruik van mooie en natuurlijke materialen in magische kleuren en unieke dessins waarbij tevens de verwerkte garens van eigen fabricaat zijn. Daarnaast produceert Brink & Campman vloerkleden voor verschillende Engelse designlabels als Scion, Sanderson en Bluebellgray.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Brink & Campman.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Brink Campman Stubble.