Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Brochurekasten

Brochurekasten, kantoormeubelen voor het opbergen van brochures en andere kantoorbenodigdheden. Kwaliteit van kasten, de brochurekast voor het presenteren van brochures aan klanten en bezoekers. Graag adviseren wij u bij het vinden van een passende kast. Voor advies bel 088-650 12 34. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag. 8.30 - 17.00 uur.

De Projectinrichter biedt een ruime collectie kantoormeubelen, waaronder diverse kantoorkasten. De brochurekasten zijn er in verschillende soorten. Een kast waarbij brochures elkaar gedeeltelijk overlappen of een brochurekast waarbij elke brochure in zijn geheel gezien wordt. Brochures kunnen ook opgeborgen worden in een roldeurkast of draaideur kast als u deze niet in het zicht wilt hebben.

Er zijn voldoende facilitaire oplossingen om brochures op een nette wijze te presenteren. De prijzen van kasten zijn erg uiteenlopend. Neem telefonisch contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor de door u gewenste brochurekast. Bekijk hierboven het overzicht brochurekasten.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Brochurekasten.