Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bruunmunch Knock on Wood

Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood
Bruunmunch Knock on Wood

Ontwerp: Peter Barreth  Collectie: 2010 

Bruunmunch Knock on Wood

Knock On Wood is robuust gebouwd, stabiel en te gebruiken als individu of in groepsverband. Hetzij als bijzettafels, salontafel of kruk. De verschillende tafels zijn relatief licht, enorm sterk en heeft een aangenaam zacht gevoel.

Gebruikte materialen Bruunmunch Knock on Wood

De tafelbladen en poten zijn gemaakt van massief eiken met een olie afwerking in mat. De gekleurde tafels gemaakt van massief essen met gelakte afwerking.

Afmetingen Bruunmunch Knock on Wood

De Knock on Wood is leverbaar als krukje, salontafel of bijzettafel en heeft de volgende afmetingen:
• Krukje: diameter 42 cm en hoogte 39 cm
• Hoge kruk: diameter 42 cm en hoogte 55 cm
• Kleine salontafel: diameter 55 cm en hoogte 39 cm
• Salontafel: diameter 85 cm en hoogte 39 cm
•Hoge salontafel: diameter 55 cm en hoogte 55 cm

Leverbare kleuren

De Bruunmunch Knock on Wood tafels zijn leverbaar in de volgende kleuren: eik, zwart, wit, grijs en rood. De salontafel met een diameter van 85 cm is niet beschikbaar in rood.

Duurzaam

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier.

Over Bruunmunch

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout.
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bruunmunch Knock on Wood.