Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bruunmunch Macaroon

Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon
Bruunmunch Macaroon

Ontwerp: Boris Berlin en Aleksej Iskos  Collectie: 2013 

Bruunmunch Macaroon

Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk. Ze zijn tevens naamgever van deze bank.

Gebruikte materialen Bruunmunch Macaroon

Het frame is opgebouwd uit Europese multiplex; een taaie, lichte en duurzame oplossing. Ronde vormen zijn gebouwd met behulp van masoniet. Masoniet is een watervast hardboard dat op basis van olie is vastgelijmd. De platen bestaan uit samengeperste lange houtsnippers. In tegenstelling tot veel andere samengeperste panelen wordt bij de productie van masoniet geen harsen op basis van formaldehyde toegevoegd om de vezels te laten binden. Het is daarom ook milieuvriendelijk en duurzaam.
Het onderstel heeft zwarte poedercoating stalen poten.

Afmetingen Bruunmunch Macaroon

De Loose is leverbaar als fauteuil of bank voor twee personen en heeft de volgende afmetingen:
• Fauteuil: breedte 110/60 cm x diepte 100/75 cm x hoogte 65/40 cm
• 2-Zits: breedte 180/130 cm x diepte 95/70 cm x hoogte 65/40 cm

Duurzaam

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier.

Over Bruunmunch

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout.
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bruunmunch Macaroon.