Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bruunmunch Remedy

Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy
Bruunmunch Remedy

Ontwerp: Antonio Scaffidi  Collectie: 2015 

Bruunmunch Remedy

De Bruunmunch Remedy is een bank met een lage rugleuning die toch ondersteunend is.

Gebruikte materialen Bruunmunch Remedy

Het frame is opgebouwd uit Europese multiplex; een taaie, lichte en duurzame oplossing. Ronde vormen zijn gebouwd met behulp van masoniet. Masoniet is een watervast hardboard dat op basis van olie is vastgelijmd. De platen bestaan uit samengeperste lange houtsnippers. In tegenstelling tot veel andere samengeperste panelen wordt bij de productie van masoniet geen harsen op basis van formaldehyde toegevoegd om de vezels te laten binden. Het is daarom ook milieuvriendelijk en duurzaam.
De bekleding van de Remedy bank is afneembaar en kan droog gereinigd worden.
De Versus Pump is bekleed met stoffen uit de collectie van Kvadrat, Gabriel en Camira en ook leverbaar in Sørensen leer.

Afmetingen Bruunmunch Remedy

De Remedy is leverbaar als bank voor 2, 2,5 of 3 personen en heeft de volgende afmetingen:
• Bank voor 2 personen: breedte 182/122 cm x diepte 95/65 cm x hoogte 66/40 cm
• Bank voor 2,5 personen: breedte 212/152 cm x diepte 95/65 cm x hoogte 66/40 cm
• Bank voor 3 personen: breedte 242/182 cm x diepte 95/65 cm x hoogte 66/40 cm

Duurzaam

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier.

Over Bruunmunch

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout.
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bruunmunch Remedy.