Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

BruunmunchRoulade

Bruunmunch Roulade
Bruunmunch Roulade
Bruunmunch Roulade
Bruunmunch Roulade
Bruunmunch Roulade
Bruunmunch Roulade

Ontwerp: KiBiSi  Collectie: 2012 

Bruunmunch Roulade

De Bruunmunch Roulade is een apart vormgegeven fauteuil die lijkt op een rollade, vandaar de naam Roulade. De Roulade is gemaakt van High Density schuim gesneden in een vaste vorm die doet denken aan een opgerold matras.

Gebruikte materialen Bruunmunch Roulade

De bodemplaat is gesneden uit Europese multiplex. De Versus Roulade is gesneden uit een groot blok van 35 kilo brandwerend koud schuim. Het schuim is van Eco-tex en geproduceerd in de EU.
De bekleding van de Roulade is verkrijgbaar in stoffen van Kvadrat, Gabriel en Camira. De Versus Roulade is een vaste stoel vast en kan niet worden uitgerold.

Afmetingen BruunmunchRoulade

De Roulade is leverbaar als een fauteuil en heeft de volgende afmetingen:
• Fauteuil: breedte 100 cm x diepte 125/65 cm x hoogte 70/40 cm

Duurzaam

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier.

Over Bruunmunch

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout.
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bruunmunch Roulade.