Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bruunmunch Tosom

Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom
Bruunmunch Tosom

Ontwerp: Marte Frøystad  Collectie: 2010 

Bruunmunch Tosom

De Bruunmunch Tosom is een XL fauteuil waar je lekker ruim in kunt zitten. Deze XL-stoel is speciaal ontworpen voor informele zitplaatsen, met veel ruimte om tot rust te komen. De stoel geeft antwoord aan de behoefte om even een stapje terug te doen; weg van onze hectisch dagelijkse leven. Het ontwerp is gebaseerd op de traditionele bouw- en productiemethoden, maar met een moderne uitstraling.

Gebruikte materialen Bruunmunch Tosom

De Bruunmunch Tosom heeft een licht en duurzaam frame met een constructie gemaakt van grenen, triplex en masoniet. Het frame van het zitgedeelte is gemaakt van massief Europees grenen.
Het frame is opgevuld met Eco-tex koud schuim met brandvertragende kwaliteit gemaakt in de Europese Unie. Het zitkussen is ook gemaakt van koud schuim.
De Tosom is leverbaar in stoffen van Kvadrat, Gabriel en Camira.
De poten zijn gemaakt van gepoedercoat staal.

Afmetingen Bruunmunch Tosom

De Tosom is leverbaar als een fauteuil XL en heeft de volgende afmetingen:
• Fauteuil: breedte 112/88 cm x diepte 90/65 cm x hoogte 76/41 cm

Duurzaam

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier.

Over Bruunmunch

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout.
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bruunmunch Tosom.