Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Buitenmeubilair, moderne meubels voor buiten

Buitenmeubilair, exterieur en de tuinarchitectuur wordt vaak als eerste gezien en bepaald de sfeer bij aankomst. Er zal synergie moeten ontstaan tussen de beleving van buiten en de beleving van binnen. De Projectinrichter kantoormeubelen biedt ook een collectie meubilair speciaal voor het inrichten van het terras, de binnen tuin en de buitenomgeving van uw pand aan.

Meubels voor buiten zijn heel verschillend zowel qua vorm als stoffering. Bij meubilair voor buiten is het van belang dat ze weerbestendig zijn en makkelijk af te nemen. Buitenmeubilair kan gemaakt zijn van massief teak hout, kunststof maar ook van staal. Het kiezen van passende tuinmeubelen is van essentieel belang. Dit vraagt om kennis. Voor alle programma's van terrastafels, tuinstoelen of stoelen voor buiten, tuinaccessoires en buiten loungeplekken vormt design een belangrijk aspect. De onderstaande afbeeldingen geven u een indicatie van het buitenmeubilair dat behoort tot onze collectie. Al ons meubilair kenmerkt zich als origineel, modern, weerbestendig en van de hoogste kwaliteit.

Graag adviseren wij u bij het uitzoeken van passend meubilair voor buiten. Neem contact op met onze adviseurs 088-650 12 34. Bekijk hieronder ons aanbod buitenmeubilair.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Buitenmeubilair.