Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bureaus, kantoormeubelen

Een ruime collectie kantoormeubelen van goedkope bureaus, scheidingswanden bureaus tot aan luxe houten bureautafels. Voor de inrichting van uw kantoor bent u bij De Projectinrichter aan het juiste adres. Aan de werkplek worden steeds hogere eisen gesteld: elektrificatie, hoogte verstelbaarheid, kleur, reflectiewaarde, m2 gebruik, verlichting, akoestiek, NEN 1824 normen etc. Met andere woorden: 'echt een vak apart'. Uw werkplek, inclusief kantoortafel, bureaus waaronder 4-poot bureaus, bureaustoelen en eventueel vergaderstoelen, kunt u vrijblijvend door een van onze ARBO- en meubel deskundige op ergonomische aspecten laten scannen volgens de nieuwste kantoormeubelen Arbo-wetten en normen conform de NEN 1824. Graag adviseren wij u, want wij hebben het zeker in collectie. Meer informatie over het inrichten van werkplekken of het kopen van bureaus bel 088-650 12 34. Onze openingstijden zijn van ma. - vr. van 8.30 tot 17.00 uur.

Geheel vrijblijvend zijn wij bereid om voor u een werkplek een ontwerp te maken met kleuren, materialen en meubilair. Alle maten en bureauvormen zijn mogelijk. Aan de linkerzijde kunt u onze ruime collectie bekijken. De afbeeldingen zijn slechts ter indicatie.

Er zijn verschillende facilitaire oplossingen met betrekking tot het inrichting van werkplekken. Vaak zijn de meeste bureaus instelbaar of verstelbaar naar de juiste hoogte voor elke individuele gebruiker. Daarnaast zijn er verschillende oplossingen voor het weg werken van de bekabeling. Door middel van een zo genoemde 'brug' kunnen werkplekken gekoppeld worden. We spreken dan over bureau eilanden. Een hoekbureau, zit-sta werkplekken of een kantoorbureau met een gesloten wang behoren ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn zeer uiteenlopend. Neem telefonisch contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor de door u gewenste bureaus.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bureaus.