Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

BuzziSpace BuzziBassTrap

Buzzispace BuzziBassTrap
Buzzispace BuzziBassTrap
Buzzispace BuzziBassTrap
Buzzispace BuzziBassTrap

Ontwerp: BuzziSpace Design Team  Collectie: 2013 

BuzziSpace BuzziBassTrap akoestische kast

De BuzziBassTrap van BuzziSpace is een akoestisch stapelbaar element met opbergruimte | kastruimte. De ruimte achter het element is gevuld met geluidsabsorberend materiaal. Wanneer je de BuzziBassTrap in een hoek plaatst zal deze het geluid het beste absorberen. Door de BuzziBassTraps op elkaar te stapelen, wordt en een hoge kast gecreëerd die centraal in de ruimte kan worden geplaatst. Daardoor zal deze kast niet alleen lage frequenties absorberen, maar ook een grote bijdrage aan de totale nagalmtijd in de hoge spectrum.

Over BuzziSpace

BuzziSpace akoestische oplossingen zijn innovatieve akoestische producten van ecovilt, gemaakt van gerecycleerde pet-flessen. Niet alleen milieuvriendelijk, maar de toepassing in het dagelijks leven is revolutionair. BuzziSpace is verkrijgbaar als wandtegel, paneel/prikbord, lamp, vaste en modulaire afscheidingswanden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Buzzispace BuzziBassTrap.