Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

BuzziSpace BuzziBreeze

Buzzispace BuzziBreeze
Buzzispace BuzziBreeze
Buzzispace BuzziBreeze
Buzzispace BuzziBreeze
Buzzispace BuzziBreeze

Ontwerp: BuzziSpace Design Team  Collectie: 2015 

BuzziSpace BuzziBreeze werkplek voor binnen en buiten

BuzziSpace heeft altijd al een voorliefde voor picknicks, dat is waarom het de BuzziPicNic heeft gemaakt. Deze prijswinnende indoor tafel heeft alle nostalgische ontwerpkenmerken van een traditionele picknick tafel. De liefde van het buitenleven van BuzziSpace inspireerde hun ontwerpers om de BuzziBreeze te maken. Hiermee heeft BuzziSpace gehoor gegeven aan de oproep voor een outdoor werkstation dat de gezamenlijke behoeften van de moderne werkplek.

Kenmerken BuzziSpace BuzziBreeze

BuzziBreeze is gebouwd met behulp van een gepoedercoat metalen frame, met ofwel een weerbestendige hardhout top en bank, of een gevouwen aluminium profiel. Leverbaar zijn de BuzziBreeze hoog en BuzziBreeze laag, evenals een speciale half versie. Dat laatste doet denken aan een oude-stijl schoolbank.

Over BuzziSpace

BuzziSpace akoestische oplossingen zijn innovatieve akoestische producten van ecovilt, gemaakt van gerecycleerde pet-flessen. Niet alleen milieuvriendelijk, maar de toepassing in het dagelijks leven is revolutionair. BuzziSpace is verkrijgbaar als wandtegel, paneel/prikbord, lamp, vaste en modulaire afscheidingswanden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Buzzispace BuzziBreeze.

Wij adviseren u bij dit product:

Buzzispace BuzziPicNic
Buzzispace
BuzziPicNic