Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

BuzziSpace BuzziDonut

Buzzispace BuzziDonut
Buzzispace BuzziDonut
Buzzispace BuzziDonut
Buzzispace BuzziDonut
Buzzispace BuzziDonut
Buzzispace BuzziDonut

Ontwerp: BuzziSpace Design Team  Collectie: 2014 

BuzziSpace BuzziDonut akoestische oplossingen

De BuzziSpace BuzziDonut is een rond, geluidsisolerend paneel met een gat in het midden, daar komt ook zijn naam, Donut vandaan. Niet alleen smaakvol van naam, maar ook smaakvol om te zien.
Er zijn verschillende varianten en mogelijkheden met de BuzziDonut. Je kunt ze ophangen, tegen de muur plaatsen of er is er een met een ruimte in het midden voor verlichting. Die wordt bedekt met een van de speciaal ontworpen 3D print en is beschikbaar in alle kleuren van het spectrum van BuzziSpace.
De BuzziDonut is een mooi stuk die niet alleen licht in de kamer kan brengen, maar verbetert ook de akoestische eigenschappen van de ruimte.

Over BuzziSpace

BuzziSpace akoestische oplossingen zijn innovatieve akoestische producten van ecovilt, gemaakt van gerecycleerde pet-flessen. Niet alleen milieuvriendelijk, maar de toepassing in het dagelijks leven is revolutionair. BuzziSpace is verkrijgbaar als wandtegel, paneel/prikbord, lamp, vaste en modulaire afscheidingswanden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Buzzispace BuzziDonut.