Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Buzzispace BuzziGrip

Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip
Buzzispace BuzziGrip

Ontwerp: Sas Adriaenssens   

Buzzispace BuzziGrip akoestisch hangpaneel

Alle voordelen van de BuzziBoard zijn gecombineerd met de BuzziSpace BuzziGrip en voorzien van handige zuignappen op de achterkant. Hierdoor kun je deze vastmaken aan kasten of ramen en is daardoor altijd praktisch, waar je hem ook nodig hebt. Geen schroeven, lijm, magneten of andere ophangmechanismes. Met zijn akoestische werking is deze geschikt om op te hangen in ruimtes waar de akoestiek verbetert dient te worden. De BuzziGrip is ontworpen door door Sas Adriaenssens en heeft meer producten ontworpen voor BuzziSpace.

Eigenschappen BuzziSpace BuzziGrip

De BuzziSpace BuzziGrip is samengesteld uit 2 lagen vilt die samen gestikt zijn. De BuzziGrip is voorzien van zuignappen.
De BuzziGrip is enkel geschikt voor vertical gebruik.

Over BuzziSpace

BuzziSpace akoestische oplossingen zijn innovatieve akoestische producten van ecovilt, gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Niet alleen milieuvriendelijk, maar de toepassing in het dagelijks leven is revolutionair. BuzziSpace is verkrijgbaar als wandtegel, paneel/prikbord, lamp, vaste en modulaire afscheidingswanden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Buzzispace BuzziGrip.