Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Caimi Baffle akoestische hangpanelen

Caimi Baffle
Caimi Baffle
Caimi Baffle
Caimi Baffle
Caimi Baffle
Caimi Baffle
Caimi Baffle

Ontwerp: Marc Sadler  Collectie: 2015 

Caimi Baffle akoestische hangpanelen

De Cami Baffle akoestische hangpanelen zorgen voor geluidreductie op kantoor.

De Baffle van Caimi is een nieuw gepatenteerd systeem dat het mogelijk maakt om Snowsound® geluidabsorberende panelen met staalkabels hangend aan het plafond te hangen. De Snowsound® technologie zorgt voor optimale akoestische prestaties. Dankzij de hoogteverstelbaarheid van de kabels en de vijf verschillende formaten van de akoestische hangpanelen biedt dit systeem optimale flexibiliteit.

Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken als geluiddempende panelen in kantoorruimtes zoals open ruimtes, hallen, entrees, vergaderzalen, kantines en tussen de verschillende werkplekken in grotere ruimtes.

Kleuren en afmetingen van de Caimi Baffle panelen

De Caimi Baffle hangpanelen zijn verkrijgbaar in de volgende 12 kleuren: wit, lichtgrijs, antraciet, beige, taupe, okergeel, oranje, rood, mosgroen, groen, blauw en zwart. De afmetingen van de Caime Baffle panelen zijn:

59 cm x 39 cm
59 cm x 59 cm
59 cm x 75 cm
59 cm x 119 cm en
59 cm x 159 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Caimi Baffle.