Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Caimi Pli akoestische schermen

Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli
Caimi Pli

Ontwerp: Marc Sadler  Collectie: 2015 

Caimi Pli akoestische schermen

De Caimi Pli akoestische schermen zorgen voor geluidreductie op kantoor.

De Pli is leverbaar in twee afmetingen: 59 x 119 cm en 59 x 159 cm. De elastische banden zijn leverbaar in zwart, grijs en goud-bruin. Naast de mogelijkheid om de panelen geschakeld neer te zetten met behulp van de elastische banden is er ook variant met een verchroomde vloersteun. Dankzij deze steun kunnen de panelen ook lineair worden toegepast.

Het Pli schem is een nieuw akoestisch produkt van Caimi waarbij gebruik is gemaakt van de gepatenteerde Snowsound® technologie die voor optimale akoestische prestaties zorgt. Daarnaast zijn de Pli schermen een perfecte combinatie van design en technologie. Dankzij de elastische banden is het mogelijk om in een handomdraai van enkele panelen een akoestisch scherm te maken. De panelen kunnen eindeloos worden doorgekoppeld om zo ook grote ruimtes af te schermen en meteen het geluid te dempen.

Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken als geluiddempende schermen in kantoorruimtes zoals open ruimtes, hallen, entrees, vergaderzalen, kantines en tussen de verschillende werkplekken in grotere ruimtes.

Kleuren en afmetingen van de Caimi Pli akoestische schermen

De Caimi Pli schermen zijn verkrijgbaar in de volgende 12 kleuren: wit, lichtgrijs, antraciet, beige, taupe, okergeel, oranje, rood, mosgroen, groen, blauw en zwart.

De afmetingen van de Caime Pli akoestische schermen zijn: 59 cm x119 cm en 59 cm x 159 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Caimi Pli.