Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Caimi President akoestische wandpanelen

Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President
Caimi President

Ontwerp: Philippe Nigro  Collectie: 2015 

Caimi President akoestische panelen

De Caimi President akoestische panelen zorgen voor geluidreductie op kantoor.

President is een nieuw akoestisch produkt van Caimi waarbij gebruik is gemaakt van de gepatenteerde Snowsound® technologie die voor optimale akoestische prestaties zorgt. President is een bijzondere combinatie van architectuur en technologie en bied de gebruiker veel creatieve vrijheid door de panelen van de diverse formaten en kleuren te combineren.

De wandprofielen waar de panelen inschuiven kunnen worden doorgekoppeld en desgewenst op maat worden gemaakt. Doordat de profielen twee sleuven hebben is het mogelijk om panelen voor elkaar langs te laten schuiven en achter deze panelen voorwerpen te verstoppen en weer zichtbaar te maken wanneer het paneel verschoven is. De profielen zijn leverbaar in gepolijst aluminium en donker gebeitst hout.

Kleuren en afmetingen van de Caimi President akoestische panelen

De geluid absorberende panelen van Caimi zijn verkrijgbaar in de volgende 12 kleuren : wit, lichtgrijs, antraciet, beige, taupe, okergeel, oranje, rood, mosgroen, groen, blauw en zwart en in vijf afmetingen:

59 cm x 39 cm
59 cm x 59 cm
59 cm x 75 cm
59 cm x 119 cm en
59 cm x 159 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Caimi President.